This is the web page of the national (Romanian) micro and nanotechnology network ROMNET-NANO sustained by the
project ROMNET-ERA
.

 

NANOSTIINTA SI NANOTEHNOLOGIE IN ROMANIA

ACTIVITATI IN 2015 in ROMANIA

A 14-a editie a SEMINARULUI NATIONAL DE NANOSTIINTA SI NANOTEHNOLOGIE, 26 martie 2015, orele 9-17, Biblioteca Academiei Romane.

Noua editie va fi una de comunicari stiintifice, spre deosebire de cea precedenta, care a fost dedicata unei dezbateri despre tehnologiile generice esentiale (Aula Academiei Romane, 15 mai 2014.

Documentele oficiale care au aparut intre timp (Strategia Nationala CDI si Programul Operational Competitivitate – CDI), includ explicit doua tehnologii esentiale (nanotehnologiile si respectiv materialele avansate) printre prioritatile specializarii inteligente a Romaniei.

Urmatoarea editie a SNN merge in continuare pe ideea de “nanotehnologii in sens larg”, incluzand nanomaterialele, nanobiotehnologia, nanoelectronica, nanofotonica.

Seminarul cu durata de o zi va cuprinde prezentari orale si respectiv poster. In afara unui numar de lucrari invitate, se asteapta propuneri de lucrari, transmise sub forma de rezumate (pana la data de 3 martie), urmand ca rezultatul selectiei sa fie cunoscut pana la data de 10 martie.

Informatii detaliate vor apare in urmatoarele zile pe acest site.

ACTIVITATI IN 2014 in ROMANIA

Simpozionul: De la excelenta la competitivitate: tehnologiile generice esentiale (TGE)", 15 mai 2014 ora 1000, Aula Academiei Romane.

ACTIVITATI IN 2010-2013

Aici veti gasi toate informatiile legate de desfasurarea evenimentelor din domeniu pentru 2010-2012.

Last update: February, 2015