European Excellence in Nanotechnology (EXCELNANO)

Romanian Academy, Bucharest, 6-7 November 2018

 

 

E-news EXCELNANO Nr. 2 (30 octombrie 2018)

Acest buletin electronic este editat pentru a difuza informație legată de European Excellence in Nanotechnology (EXCELNANO), eveniment organizat în capitală de către Academia Română în parteneriat cu IMT București (6-7 noiembrie 2018). Buletinul vă va difuza informație relevantă înainte și după eveniment. Evenimentul este descris în detaliu la adresa www.romnet.net/EXCELNANO și grupează în principal un FORUM și un SEMINAR NAȚIONAL ajuns la a 17-a ediție.

FORUMUL  de nanoelectronică (Aula Academiei Române,  6 noiembrie 2018 și Aula Bibliotecii Academiei Române, 7 noiembrie 2018) se bazează pe contribuția a 15 specialiști români (majoritatea din diasporă) care prezintă rezultate de ultimă oră în activitățile de cercetare-dezvoltare. Aveți aici programul din prima și respectiv a doua zi. Informație nouă – pe site au apărut rezumatele comunicărilor și note biografice ale autorilor.

Masa rotundă dedicată strategiei în domeniu (vezi aici motivarea) la care participă firme de înaltă tehnologie are loc in Aula Academiei, 6 noiembrie 2018, orele 14-16. Informație nouă: Și-au anunțat participarea Infineon Technologies Romania, Continental Automotive Romania, Bosch,  Alfa Rom Consulting, ECSEL JU (Bruxelles), AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, Facultatea ETTI, Univ. POLITEHNICA București, INCD Microtehnologie (IMT București).

Vă puteți înscrie la Forum (inclusiv Masa Rotunda) cu acest formular de înregistrare.

SEMINARUL de nanotehnologie, cu participarea Comisiei Europene și a UEFISCDI, are un program extrem de dens, pe care îl puteți consulta aici, furnizând informații la zi privind proiecte europene în derulare, dar și despre evoluții în perspectivă în domeniu.
Încă odată, toate detaliile sunt accesibile pe pagina www.romnet.net/EXCELNANO, dar și la adresa www.romnet.net/nano/SNN2018. Informație nouă – pe site au apărut rezumatele comunicărilor (in curs de completare).

Puteți să vă înregistrați aici pentru acest eveniment la care veți reîntâlni și colegii din străinătate care au participat la Forum. 
IMPORTANT. Vă atragem atenția că înscrierea on-line se face pe formulare separate pentru FORUM, respectiv pentru seminar (SNN2018).
Termenul limită de înscriere este 5 noiembrie 2018, ora 11.

Informație suplimentară - un anunț se găsește și pe pagina de web a Academiei Române, la adresa  http://www.acad.ro/com2018/pag_com18_1106.htm

Vă așteptăm!

Parteneri media ai evenimentului : Market Watch si Radio Romania Cultural