European Excellence in Nanotechnology (EXCELNANO)

Romanian Academy, Bucharest, 6-7 November 2018

 

 

E-news EXCELNANO Nr. 4 (14 noiembrie 2018)

Mulțumim încă odată celor care au participat la dubla manifestare European Excellence in Nanotechnology (EXCELNANO), eveniment organizat de către Academia Română în parteneriat cu IMT București (6-7 noiembrie 2018). Vă reamintim mai întâi faptul că evenimentul este descris în detaliu la adresa www.romnet.net/EXCELNANO, inclusiv cu rezumate ale comunicărilor. În viitorul apropiat vor fi afișate o parte din comunicările făcute de invitații la Forum.

Fotografiile făcute de IMT la Academia Română în zilele de 6-7 noiembrie 2018 sunt în acest moment accesibile la următoarele link-uri:

Anunț din partea TVR Internațional. Reportajul filmat la Forumul de la Academia Romana va fi difuzat joi, 15 noiembrie, la TVR International in emisiunea CORESPONDENT TVR i, începând cu ora 21.30. Reportajul va fi difuzat in prima parte, intre orele 21.30 si 22. Emisiunea poate fi urmărită si on-line, in direct, pe http://www.tvrplus.ro, secțiunea LIVE, Canalul TVR International. Emisiunea va fi difuzata si in reluare, vineri, 16 noiembrie, la orele 04.30 si 15.00.

Parteneri media ai evenimentului: Market Watch si Radio Romania Cultural