This is the web page of the national (Romanian) micro and nanotechnology network ROMNET-NANO sustained by the
project ROMNET-ERA
.

 
 
 
 
"Noi materiale si tehnologii in programul CEEX"
 
DETALII PRIVIND MANIFESTAREA CEEX din 3 iunie 2005
Biblioteca Academiei

 

PROGRAM

 

Program provizoriu

8 30 – 9 00- Inregistrarea participantilor

9 00- Partea I-a: Prezentarea CEEX, cu referire la directia tematica “Nanostiinte si nanotehnologii, materiale si noi procese de productie”, conform pachetului de informatii.

Prezinta Director general Ionel Andrei (MedC).

Intrebari si discutii.

ora 10. 00 Scurta pauza

10.30 (aproximativ) - Partea a II-a: “Noi materiale si tehnologii in programul CEEX”, Oferte de colaborare cu accent pe micro si nanotehnologii (si materialele aferente), conform temelor 3 si 4 din PC. Discutie legata de platformele tehnologice aferente.

La partea I-a sunt invitati toti cei interesati de domeniu.

Cei interesati de participarea la partea II-a se vor inscrie pe site-ul pana joi 2 iunie, ora 12 00 la adresa www.romnet.net/nano. Cei inscrisi vor primi ecuson si mapa cu documentatie iar ulterior vor avea acees la forma electronica a prezentarilor care vor fi facute la data de 3 iunie.

Cei interesati sa sustina o prezentare a ofertei laboratorului, institutului, centrului, etc. se vor inscrie pe acelasi site. Exista o rubrica la care puteti introduce un titlu (orientativ). Titlurile trebuie sa fie relevante pentru oferta. Domeniul este cel al micro si nanotehnologiilor, dar si al materialelor care au legatura cu aceste tehnologii. Termenul limita de inscriere cu titlul prezentarii a fost extins pana miercuri 1 iunie 2005, ora 12.00.

Important. Nu este vorba (neaparat) de propuneri de proiecte pentru competitie!

Ordinea provizorie a prezentarilor (un program preliminar) va fi afisata pana miercuri 1 iunie ora 15 00. Rugam sa transmiteti comunicarile respective prin e-mail pana joi 2 iunie ora 17 00 la adresa [email protected] (prezentari PowerPoint, max. 5 MB, fie in limba engleza, fie in limba romana). Prezentarile vor fi transmise cu acceptarea implicita a faptului ca ele pot fi puse la dispozitia participantilor, sub forma electronica.

Ordinea finala a prezentarilor va fi disponibila in dimineata manifestarii. Comunicarile care nu sunt transmise prin e-mail vor fi programate in ultima parte a manifestarii (si acestea vor fi puse ulterior la dispozitia participantilor). Durata finala admisa pentru o comunicare va fi cuprinsa intre 5 si 10 minute, in functie de numarul celor inscrisi.

 
Warning! This site is continuously updated. Give a "refresh" for each page you are not seeing it for the first time!